arrow_drop_up arrow_drop_down

Til je webshop naar een Hoger Niveau!

Zet grote stappen door je Facebook advertenties en webshop te optimaliseren

1-op-1 Coaching Sessie

Hoe we in 45 minuten je webshop een boost geven:


✔️ Conversie optimalisatie: Samen spitten we je hele webshop door, zodat we je landingspagina's kunnen gaan optimaliseren. Het verhogen van je conversiepercentage is namelijk de eenvoudigste manier om direct je winst te vergroten!


✔️ Facebook advertentie advies: Van producten testen tot opschalen, wij helpen je met je Facebook ads! Samen analyseren we je data, verlagen we je kosten per aankoop en maken we je prestaties overzichtelijk.


✔️ Antwoord op al je vragen: Tijdens de sessie heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen, zodat je met alle zekerheid je webshop verder kunt uitbouwen.


✔️ 100% Tevredenheidsgarantie: Niet tevreden over de resultaten van de sessie = je geld terug.

Waarom wij je kunnen helpen?

Van €0 naar €50k+ in één maand:

De kracht van branding via Facebook-advertenties:


Bluema bestaat uit twee jonge online ondernemers met een passie voor e-commerce en online marketing. Uit ervaring weten we inmiddels tegen welke problemen en frustraties je aanloopt als online webwinkelier. Ook weten we hoe je dit om kunt buigen naar iets wat wél werkt...


"Onze missie is om jou te helpen met het laten groeien van je webshop, zodat je meer voldoening haalt uit je werk en financieel niet meer afhankelijk bent van je partner of een tweede baan."


Wij gaan je persoonlijk helpen om je webshop te laten groeien, door je conversiepercentage te verhogen en je kosten per aankoop te verlagen. Het doel is om zo je uiteindelijke winst te kunnen vergroten. Of je nu net begint met ondernemen of al wat meer ervaring hebt, maakt niet uit. Samen tillen we jouw webshop naar een hoger niveau!


Mocht je dus graag met zekerheid verder willen bouwen aan je webshop, dan kunnen wij je zeker helpen tijdens een 1-op-1 coaching sessie. Omdat wij volledig achter onze strategieën staan, willen we je de garantie geven dat we je kunnen helpen. Ben je toch niet tevreden over de resultaten van de sessie? Dan krijg gewoon je geld terug!


Onze tijd is echter beperkt, dus we accepteren slechts een aantal sessie's per week. Wacht dus niet te lang en plan direct een sessie in, om zeker te zijn van een plek. Nu tijdelijk de eerste aanmeldingen van €150,- voor slechts €97,-


We kijken er naar uit om je tijdens de sessie te ontmoeten!


Jochum Smid en Lars Keijzers

Slechts een aantal plekken beschikbaar voor deze prijs...

Op dit moment heb je twee keuzes:

Keuze 1

Je kiest ervoor om onze persoonlijke hulp af te wijzen en zelf zonder hulp verder te gaan. Je bent er dan zeker van dat:

  1. Je bedrijfsresultaten niet verbeteren mits je andere acties onderneemt.
  2. Je blijft twijfelen over je website of niche.
  3. Je conversiepercentage, kosten per aankoop en uiteindelijke winst niet veranderen.
  4. Je niet met een zeker gevoel én bewezen strategie aan je business kunt werken.
  5. Je onnodige kosten maakt en leergeld betaalt aan fouten die voorkomen kunnen worden.

Keuze 2

Je maakt de keuze om te investeren in jezelf, je wilt serieus aan je webshop bouwen en accepteert onze professionele hulp. Je bent er dan zeker van dat:

  • Je bedrijfsresultaten aanzienlijk zullen verbeteren.
  • Je geen twijfels meer hebt over je niche of website.
  • Je conversiepercentage, kosten per aankoop en uiteindelijke winst positief veranderen.
  • Je met een zeker gevoel én bewezen strategie aan je business kunt werken en bouwen.
  •  Je geen onnodige kosten maakt en geen leergeld betaalt aan fouten die voorkomen kunnen worden.
€ 150,-
TIJDELIJK: € 97,-

1-op-1 Coaching Sessie

Samen bouwen we met de zekerheid van een bewezen strategie aan je webshop voor een hoger conversiepercentage, lagere kosten per aankoop en uiteindelijk dus meer winst. Maak vandaag nog de keuze om echt serieus te bouwen aan jezelf en je webshop. Want: De beste investering is een investering in jezelf! Nu tijdelijk voor slechts €97,- incl. BTW. Je kunt de investering opgeven als bedrijfskosten én je kunt de BTW terugvragen. Het kost je dus slechts een paar tientjes!

Goede deal, toch?


NIET TEVREDEN? GELD TERUG!

Optimale werking van de site?