Vraag een gratis strategiegesprek aan

Benieuwd wat jij kan bereiken met effectieve advertentiecampagnes op social media?

Vraag een strategiegesprek aan

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan reageren wij binnen 24 uur!

null

Veelgestelde vragen Social Advertising

Ik adverteer al op Facebook/Instagram. Waarom zou ik voor jullie moeten kiezen?

Ten eerste is het goed dat je al gebruikt maakt van de kansen die Facebook en Instagram bieden! Maar... Misschien liggen er juist nog wel hele mooie kansen optimalisatie. Met Bluema zet ik namelijk een gepersonaliseerde sales funnel op, die jouw potentiële klanten de volledige 'customer journey' laten doorlopen. In een persoonlijke strategiesessie kan ik kijken wat er goed gaat en wat er eventueel beter kan.

Ik zit in de Business-to-Business. Werkt Social Advertising dan wel voor mij?

90% Van alle mensen maakt gebruik van Facebook en/of Instagram, waarvan 2/3de er zelfs dagelijks gebruik van maakt. Bedrijfseigenaren en andere Business-to-Business mensen zijn ook onderdeel van deze groep. Ook deze mensen kun je dus gewoon bereiken via Social Advertising!

Waarom is een strategiesessie gratis?

Ik wil graag eerst kennis maken met iemand, voordat ik er mee in zee ga. Het is namelijk erg belangrijk dat we een match zijn en dat ik ook geloof in jouw product/dienst. Een strategiesessie is bedoeld als start van een vruchtbare relatie, waardoor ik hier geen kosten voor reken.

Zit ik ergens aan vast na een gratis strategiegesprek?

Tijdens een strategiegesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of we een match zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan scheiden onze wegen weer. Wanneer we wel een match zijn, zet ik een voorstel op papier. Pas wanneer je daarmee akkoord gaat, starten we met een samenwerking. Na een gratis strategiegesprek ben je dus helemaal niks verplicht en zit je helemaal nergens aan vast. Geen zorgen!

Wat kost dat nou om Facebook/Instagram Adverteren uit te besteden?

Elke onderneming is anders... Elke klant heeft andere wensen, waardoor onze diensten altijd maatwerk zijn. Waar je jezelf geen zorgen over hoeft te maken, is dat er addertjes onder het gras zitten. Ik werk zonder opstartkosten en met een vast maandbedrag, omdat ik geloof in een vruchtbare samenwerking. Na een strategiegesprek bereken ik maandelijks bedrag voor het creëren van de beste advertenties, het bereiken van de beste doelgroepen, het opzetten van de beste campagnes en daarnaast alles monitoren, optimaliseren en uitbreiden. Dit zet ik vervolgens op papier in een voorstel.

Kan ik niet beter een marketeer in dienst nemen?

Het is erg lastig om een goede marketeer te vinden. Vaak hebben ze veel algemene kennis over online marketing maar zijn ze niet gespecialiseerd in een vakgebied, zoals Social Advertising. Bij Bluema heb je een eigen Social Advertising specialist voor een fractie van de kosten van een eigen marketeer. Daarnaast weet je zeker dat een persoonlijke Advertentie Manager zich buigt over jouw Social Advertising en je elke geïnvesteerde euro meervoudig terugverdient.

Kan ik ook bij jullie kantoor langskomen?

Dat kan zeker! Over het algemeen ben ik altijd aanwezig tijdens kantooruren, maar om teleurstelling te voorkomen kun je het beste vooraf even bellen of mailen. Dan zorg ik dat de koffie klaar staat!

 

Chocolaterie World of Chocolate heeft Bluema ingeschakeld bij het ontwikkelen, ontwerpen en opstarten van onze webshop. Lars heeft verstand van zaken, is open en eerlijk in de communicatie, denkt goed mee en komt met heldere adviezen en voorstellen. Hij staat ten alle tijden klaar om mee te denken en mee te helpen. Mede hierdoor is de webshop vanaf de eerste dag een groot succes. We hebben zelf wel moeten leren om verschillende zaken los te laten en die aan hem toe te vertrouwen. Ondertussen is gebleken dat dit alles zijn vruchten  afwerpt. Het bedrijf is zeer creatief in de communicatie op social media. Dit blijkt o.a uit de manier van adverteren op Facebook en Instagram. Bluema maakt zijn slogan waar: het helpen van ondernemers om online razendsnel te groeien met behulp van effectieve reclamecampagnes die zichzelf meervoudig terugverdienen.

Voor de toekomst voorzien wij een goede samenwerking met Bluema.

Jack - World of Chocolate
arrow_drop_up arrow_drop_down