arrow_drop_up arrow_drop_down

Vraag een gratis strategiegesprek aan

Benieuwd wat jij kan bereiken met effectieve advertentiecampagnes op Facebook en Instagram?

Vraag een strategiegesprek aan

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, dan reageren wij binnen 24 uur!

null

Veelgestelde vragen Social Advertising

Ik adverteer al op Facebook/Instagram. Waarom zou ik voor jullie moeten kiezen?

Ten eerste is het goed dat je al gebruikt maakt van de kansen die Facebook en Instagram bieden! Maar... Misschien liggen er juist nog wel hele mooie kansen optimalisatie. Bij Bluema zetten we namelijk een gepersonaliseerde sales funnel op, die jouw potentiële klanten de volledige 'customer journey' laten doorlopen. In een persoonlijke strategiesessie kunnen we kijken wat er goed gaat en wat er eventueel beter kan.

Ik zit in de Business-to-Business. Werkt Social Advertising dan wel voor mij?

90% Van alle mensen maakt gebruik van Facebook en/of Instagram, waarvan 2/3de er zelfs dagelijks gebruik van maakt. Bedrijfseigenaren en andere Business-to-Business mensen zijn ook onderdeel van deze groep. Ook deze mensen kun je dus gewoon bereiken via Social Advertising!

Waarom is een strategiesessie gratis?

Wij willen graag eerst kennis maken met iemand, voordat we er mee in zee gaan. Het is namelijk erg belangrijk dat we een match zijn en dat wij ook geloven in jouw product/dienst. Een strategiesessie is bedoeld als start van een vruchtbare relatie, waardoor we hier geen kosten voor rekenen.

Zit ik ergens aan vast na een gratis strategiegesprek?

Tijdens een strategiegesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of we een match zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan scheiden onze wegen weer. Wanneer we wel een match zijn, zetten wij een voorstel op papier. Pas wanneer je daarmee akkoord gaat, starten we met een samenwerking. Na een gratis strategiegesprek ben je dus helemaal niks verplicht en zit je helemaal nergens aan vast. Geen zorgen!

Wat kost dat nou om Facebook/Instagram Adverteren uit te besteden?

Elke onderneming is anders... Elke klant heeft andere wensen, waardoor onze diensten altijd maatwerk zijn. Waar je jezelf geen zorgen over hoeft te maken, is dat er addertjes onder het gras zitten. We werken zonder opstartkosten en met een vast maandbedrag, omdat we geloven in een vruchtbare samenwerking. Na een strategiegesprek berekenen we maandelijks bedrag voor het creëren van de beste advertenties, het bereiken van de beste doelgroepen, het opzetten van de beste campagnes en daarnaast alles monitoren, optimaliseren en uitbreiden. Dit zetten we vervolgens op papier in een voorstel.

Kan ik niet beter een marketeer in dienst nemen?

Het is erg lastig om een goede marketeer te vinden. Vaak hebben ze veel algemene kennis over online marketing maar zijn ze niet gespecialiseerd in een vakgebied, zoals Social Advertising. Bij Bluema heb je een eigen Social Advertising specialist voor een fractie van de kosten van een eigen marketeer. Bij ons weet je zeker dat jouw persoonlijke Advertentie Manager zich buigt over jouw Social Advertising en je elke geïnvesteerde euro meervoudig terugverdient.

Kan ik ook bij jullie kantoor langskomen?

Dat kan zeker! Over het algemeen zijn wij altijd aanwezig tijdens kantooruren, maar om teleurstelling te voorkomen kun je het beste vooraf even bellen of mailen. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

 
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Kasper Smid - Smid Interieurbouw
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Adrie van Haasteren - CrossFit NulDertien
Optimale werking van de site?