Meer klanten met Social Advertising?

Ik help ondernemers om razendsnel te groeien via social media.

De kracht van Social Advertising

Wie zit er tegenwoordig nou niet op social media? Precies... Hierdoor zijn social mediakanalen erg geschikt om je ideale doelgroep te bereiken. En toch is dit nog een onbenutte kans voor veel ondernemers...

Vaak wordt er gedacht dat social mediakanalen alléén geschikt zijn om particulieren te bereiken. Fout! Ondernemers zitten net zo goed op deze social mediakanalen, waardoor ze beide geschikt zijn om particulieren en bedrijven te bereiken. Waarom zou je hier geen gebruik van maken?

Met Bluema ben ik gespecialiseerd in het opzetten van effectieve advertentiecampagnes op social media die zichzelf meervoudig terugverdienen. Dit wordt ook wel Social Advertising genoemd.

Met super scherpe targeting, creatieve content en converterende funnels genereer ik aan de lopende band nieuwe leads en klanten voor jouw onderneming.

Ben jij klaar om razendsnel te groeien met je bedrijf?

Gratis strategiegesprek

Omdat ik jou en je onderneming eerst wil leren kennen, start ik  altijd met een gratis strategiegesprek. Waarom? Omdat ik jouw verhaal zo beter begrijp en dit kan gaan omzetten in een ijzersterke strategie die zijn investering meervoudig terugverdient. Zo krijg jij een duidelijk beeld van wat we samen kunnen bereiken en kan ik iets wegzetten wat jou trots maakt!

Wat mijn klanten zeggen

"Bluema maakt echt het verschil!"
Bluema is ons kortgeleden gaan helpen met onze Facebook advertenties. De resultaten zijn echt boven verwachting! We hebben nu al meerdere leads ontvangen voor 0,59 cent per lead waarvan er meerdere klant zijn geworden. Lars maakt echt het verschil! 
Nicky Smid - Smid Media Solutions
"Erg tevreden"
Ik ben erg tevreden of de resultaten. Al gelijk nadat Bluema voor mij de advertenties ging doen, zag ik dit terug in de omzet. Nu een paar maanden later ben ik nog steeds super blij met de leads die ze mij constant aanleveren.


Bart Schipperen - Schipperen Advies

Waarom samenwerken met Bluema? 

Elke onderneming is anders... Klopt! Wanneer je met mij de samenwerking aangaat, zorg ik dat jij jezelf als ondernemer écht kan onderscheiden van de rest. Een strategie die écht bij jouw bedrijf past. En dat zonder dat het jou extra tijd en inspanning kost! Eigenlijk ben ik een echte social media advertentie guru (ook wel nerd genoemd) die het prachtig vindt om jouw potentiële klanten de volledige customer journey te laten doorlopen. Ik kick erop om te proberen nóg betere resultaten te behalen en nóg mooiere content te creëren. 

Dit kun je verwachten:

  • Een persoonlijke Advertentie Manager die alles voor je verzorgt
  • Een converterende sales funnel die écht bij jouw onderneming past
  • Super scherpe targeting die precies de juiste doelgroep bereikt
  • Creatieve content die je doelgroep blijft verbazen
  • Constant optimalisatie voor nóg betere resultaten
  • Resultaat zonder inspanning (van jouw kant)

Meer vrijheid als ondernemer

Ik weet hoe waardevol vrijheid voor jou als ondernemer is. Wanneer je wilt groeien met je onderneming, krijg je al snel te maken met taken waar je liever geen tijd aan besteed of simpelweg geen tijd voor hebt. En dit gaat weer ten kosten van je productiviteit en creativiteit. Als je namelijk alles doet, ben je overal gemiddeld in. Door samen te werken met Bluema, kun jij je tijd besteden aan dat gene waar jij goed in bent. Dat betekent dat je iets terugkrijgt wat heel waardevol is: vrijheid!Ik help jou en je onderneming om razendsnel te groeien via social media, terwijl jij er allemaal maar meer vrijheid voor terug krijgt!

Ben jij klaar om razendsnel te groeien met je bedrijf?