Bluema Online Marketing

Bluema is een Online Marketing Bureau gespecialiseerd in effectieve advertentiecampagnes op verschillende social mediakanalen die zichzelf meervoudig terugverdienen.

Bekijk mijn missie
Lars Keijzers Bluema

De drijvende kracht achter Bluema

Mijn naam is Lars Keijzers. Ik ben een online ondernemer met een passie voor online marketing en e-commerce. Na het volgen van een professional master in Online Marketing & Social Media, ben ik zelf begonnen met het opzetten van een webshop en het verkopen van producten via social media. Al snel kwam ik achter de kracht van Social Advertising, waardoor ik ondernemers ben gaan helpen om razendsnel te groeien met behulp van effectieve advertentiecampagnes die zichzelf meervoudig terug verdienen.

De missie van Bluema

Ik help jou als ondernemer om meer impact te maken via social media, zodat je razendsnel kan groeien met je onderneming terwijl je hier meer vrijheid voor terugkrijgt. Ik snap hoe het online spelletje werkt en ben vastberaden om hier voor elke klant het maximale uit te halen. Wanneer je met mij de samenwerking aan gaat, ben ik een echte partner die voor je door het vuur gaat en waarbij je ten alle tijden met al je Social Advertising vragen terecht kunt!

Elke onderneming is anders... Klopt! Ik zorg ervoor dat jij jezelf als ondernemer écht onderscheidt van de rest. Een strategie die écht bij jouw bedrijf past. En dat zonder dat het jou extra tijd en inspanning kost! Eigenlijk ben ik een echte social media advertentie guru (ook wel nerd genoemd) die het prachtig vinden om jouw potentiële klanten de volledige customer journey te laten doorlopen. Ik kick erop om te proberen nóg betere resultaten te behalen en nóg mooiere content te creëren. 

Mijn klanten vertellen

"Ik kan me focussen op waar ik goed in ben!"

Normaal verkocht ik vooral via Marktplaats maar dit koste mij persoonlijk erg veel tijd. Nu ik dit uitbesteed, loopt het ten eerste een stuk harder en kost het me ten tweede geen tijd.

Nu drie maanden later heb ik nog steeds net zo veel offerte aanvragen. Als je serieus bent over stappen zetten met je bedrijf dan raad ik je dit echt aan!

Jerom - Smid Steigermeubels

"Een echte aanrader"

Bluema is direct aan de slag gegaan met mijn advertenties en de volgende dag had ik al een aantal leads voor nog geen 50 cent per lead! Ik had echt niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Super tevreden over de samenwerking tot nu toe en een echte aanrader. 


Amber - Studio Refresh

Start met een gratis strategiegesprek

Ben jij er klaar voor om razendsnel te groeien met je onderneming? Vraag dan een gratis strategie gesprek aan, zodat we samen de mogelijkheden van Social Advertising voor jouw onderneming kunnen bespreken!