arrow_drop_up arrow_drop_down

Bluema Online Marketing

Bluema is een Online Marketing Bureau gespecialiseerd in effectieve advertentiecampagnes op Facebook en Instagram die zichzelf meervoudig terugverdienen.

Bekijk onze missie

Ons team

Lars

Lars Keijzers is een online ondernemer met een passie voor online marketing en e-commerce. Na het volgen van een professional master in Online Marketing & Social Media, is hij zelf begonnen met het opzetten van webshops en het verkopen van producten via Facebook en Instagram. Al snel kwam hij achter de kracht van Social Advertising, waardoor hij ondernemers is gaan helpen om razendsnel te groeien met behulp van effectieve advertentiecampagnes die zichzelf meervoudig terug verdienen.

Jochum

Mede-eigenaar

Onze missie

Bij Bluema helpen we ondernemers om meer impact te maken via Facebook en Instagram, zodat ze razendsnel kunnen groeien met hun onderneming terwijl ze hier meer vrijheid voor terugkrijgen. Wij snappen hoe het online spelletje werkt en zijn vastberaden om hier voor elke klant het maximale uit te halen. Wanneer je met ons de samenwerking aan gaat, zijn we een echte partner die voor je door het vuur gaat en waarbij je ten alle tijden met al je Social Advertising vragen terecht kunt!

Elke onderneming is anders... Klopt! Wanneer je met ons de samenwerking aangaat, zorgen wij dat jij jezelf als ondernemer écht onderscheidt van de rest. Een strategie die écht bij jouw bedrijf past. En dat zonder dat het jou extra tijd en inspanning kost! Eigenlijk zijn we echte social media advertentie guru's (ook wel nerds genoemd) die het prachtig vinden om jouw potentiële klanten de volledige 'customer journey' te laten doorlopen. We kicken erop om te proberen nóg betere resultaten te behalen en nóg mooiere content te creëeren. 

Onze klanten vertellen

"Ik kan me lekker focussen op waar ik goed in ben!"

Normaal verkocht ik vooral via Marktplaats maar dit koste mij persoonlijk erg veel tijd. Nu ik dit uitbesteed, loopt het ten eerste een stuk harder en kost het me ten tweede geen tijd.

Nu drie maanden later heb ik nog steeds net zo veel offerte aanvragen. Als je serieus bent over stappen zetten met je bedrijf dan raad ik je dit echt aan!

Jerom - Smid Steigermeubels

"Een echte aanrader"

Jochum en Lars zijn direct aan de slag gegaan met mijn advertenties en de volgende dag had ik al een aantal leads voor nog geen 50 cent per lead! Ik had echt niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Super tevreden over de samenwerking tot nu toe en een echte aanrader. 


Amber - Studio Refresh

Start met een gratis strategiegesprek

Ben jij er klaar voor om razendsnel te groeien met je onderneming? Vraag dan een gratis strategie gesprek aan, zodat we samen de mogelijkheden van Facebook en Instagram voor jouw onderneming kunnen bespreken!
Optimale werking van de site?