arrow_drop_up arrow_drop_down

Bluema Online Marketing

Bluema is een Online Marketing Bureau gespecialiseerd in Facebook Adverteren. Wij helpen jouw bedrijf groeien met behulp van Facebook Campagnes.

Bekijk ons team 

Onze missie

Wist je dat marketing niet schreeuwerig of manipulerend hoeft te zijn? Je kunt marketing doen op een manier die je trots maakt. Omdat jouw tijd, product en service het waard zijn. Wij helpen klanten om impact te maken en samen te groeien in vrijheid! Wij snappen het online spelletje als geen ander en zijn voor elke klant vastbesloten om het spelletje uit te spelen met een positief resultaat. En wij gaan daar ver in, heel ver. We zijn een echte partner voor onze klanten, die met al hun online marketing vragen bij ons terecht kunnen.

Ons team

Lars Keijzers

Lars Keijzers is een online ondernemer met een passie voor e-commerce. Na het volgen van een professional master in Online Marketing & Social Media, is hij gestart met het opzetten van verschillende webshops. Al snel kwam hij achter de mogelijkheden van effectieve Facebook-advertenties, waardoor hij zich hierin is gaan specialiseren.

Jochum Smid

Mede-eigenaar

Onze klanten aan het woord

This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV
This is a Quote!
I really like this style! I would recommend this!
Some person - Company BV

Onze diensten

Business-to-Customer

Wie zit er tegenwoordig nou niet op Facebook of Instagram? Precies... Hierdoor zijn deze social mediakanalen ideaal om particulieren te bereiken. En toch is dit vaak nog een onbenutte kans voor veel ondernemers.

Bij Bluema zijn we gespecialiseerd in het opzetten van effectieve advertentiescampagnes op Facebook en Instagram, die direct resultaat opleveren!

Meer klanten, meer omzet en meer vrijheid... En dit voor een vaste investering per maand die zichzelf meervoudig terugverdient. Wat wil je nou nog meer?

Business-to-Business

Vaak wordt er gedacht dat Facebook en Instagram alléén geschikt zijn om particulieren te bereiken. Fout! Ondernemers zitten net zo goed op deze social mediakanalen. Waarom zou je hier geen gebruik van maken?

Met de vlijmscherpe targeting van Bluema genereren we kwalitatieve leads voor jouw onderneming via Facebook en Instagram. En dit aan de lopende band

Vergroot je bereik en zet grote stappen met je onderneming, zonder grote investering... Wij zorgen voor kwalitatieve leads op 'No cure, No pay' basis!

Waarom samenwerken met ons?

Elke onderneming is anders... Klopt! Wanneer je met ons de samenwerking aangaat, zetten we iets op wat jou als ondernemer écht onderscheidt van de rest. Iets wat écht bij jouw bedrijf past. En dat zonder dat het jou extra tijd en inspanning kost! Eigenlijk zijn we echte social media advertentie guru's (ook wel nerds genoemd) die het prachtig vinden om jouw potentiële klanten de volledige 'customer journey' te laten doorlopen. We kicken erop om te proberen nóg betere resultaten te behalen en nóg mooiere content te creëeren. 

Ben jij klaar om grote stappen te zetten?

Optimale werking van de site?