Groeien via social media?

Meer leads, meer klanten en meer vrijheid met behulp van effectieve advertentiecampagnes die zichzelf meervoudig terugverdienen.

Starten met Social Advertising


17,3
Miljoen mensen in Nederland
90%
Is actief op Facebook en/of Instagram
2/3de
Hiervan is dagelijks actief
Lars Keijzers Bluema

Razendsnel groeien met je bedrijf

Ik snap dat dit misschien ongeloofwaardig klinkt voor je. Groeien met je onderneming is makkelijk gezegd dan gedaan. En daarnaast kost dit je nog eens heel veel extra tijd, wat er weer voor zorgt dat je minder vrijheid hebt als ondernemer...

Groeien met je onderneming betekent niet dat je hier vrijheid voor op hoeft te geven. Je moet je juist focussen op de taken waar je goed in bent. Andere taken waar je minder goed in bent, moet je juist uitbesteden aan iemand die er heel goed in is. Ik begrijp dat dit voor veel ondernemers lastig is, maar het is wel dé manier om te groeien met je onderneming (zonder extra inspanning van jouw kant).

Mijn naam is Lars Keijzers en ik help ondernemers om razendsnel te groeien met hun bedrijf via social media. Tijdens het opzetten van verschillende webshops en het verkopen van producten via social media, kwam ik al snel achter de kracht Social Advertising. Hierdoor ben ik ook andere ondernemers gaan helpen om razendsnel te groeien met behulp van effectieve advertentiecampagnes die zichzelf meervoudig terug verdienen.

Mijn klanten aan het woord

"De online verkopen gaan als een speer"
We werken nu bijna een jaar samen met Bluema en zij hebben ons laten zien dat adverteren niet zo maar een foto plaatsen is. Wij zijn begonnen als een kleine online webshop vanuit de huiskamer maar inmiddels, mede dankzij deze mannen, hebben wij onze eerste winkel kunnen openen! De online verkopen gaan als een speer omdat ze precies weten wanneer ze welke doelgroep met welke advertentie moeten benaderen. Ook de eigen creativiteit doen ze goed. Ze blijven niet stil zitten en komen continu met nieuwe ideeën om ons te laten groeien als bedrijf.

Robert en Samantha - BoBo's Bonbons 

"Super!"
Mijn omzet is echt meer dan verdubbeld sinds we zijn begonnen met advertenties op Insta en Facebook Elke geïnvesteerde euro krijg ik meer dan 9x terug. Ik had nooit verwacht dat dit mij zo veel zou opleveren en ben erg dan ook heel erg blij mee! Ze zijn erg professioneel en houden mij goed op de hoogte van de resultaten. Wanneer ik een vraag heb, reageren ze direct. De samenwerking gaat echt vlekkeloos. Eigenlijk heb ik er niks op aan te merken. Als ik het in een woord zou moeten samenvatte: super!
Nicky Dorfel - Golfballen Nederland

Waarom kiezen voor Bluema?

Converterende funnel

Aan de lopende band nieuwe klanten met behulp van een converterende funnel die potentiële klanten de volledige 'customer journey' laat doorlopen. Dit automatiseert je marketing.

Super scherpe targeting

Mijn advertenties weten precies de juiste doelgroep te bereiken. Ik gebruik de kunstmatige intelligentie van Facebook om de meest relevante doelgroepen te creëeren. Dit verlaagt je kosten per aankoop.

Creatieve content

Unieke, authentieke content is een van de belangrijkste speerpunten van een effectieve advertentiestrategie. Ik maak creatieve content die echt de aandacht weet te trekken van je doelgroep.

Constante optimalisatie

Social Advertising is iets waar je constant bovenop moet zitten. De optimalisatie van advertentiecampagnes zorgt ervoor dat je bereik wordt vergroot en tegelijkertijd de kosten per aankoop worden verlaagd. 

Heldere rapportage

Behaalde resultaten worden wekelijks samengevat in een heldere rapportage. Dit geeft je een overzicht over het aantal bereikte mensen, de kosten per aankoop en de ROI van de advertentiecampagnes.

Persoonlijke Ad Manager

Je hebt direct een persoonlijke Advertentie Manager die alle zorgen voor je uit handen neemt. Wanneer je vragen hebt of informatie nodig hebt, kun je ten alle tijden contact met mij opnemen. Ideaal, toch?

Van een fulltime baan naar twee eigen winkels

Robert en Samantha van BoBo's Bonbons hebben begin 2020 de keuze gemaakt om een webshop te starten met handgemaakte bonbons. Dit deden ze naast hun baan, want ze hadden nooit verwacht dat het zo zou gaan lopen...

De eerste maand hadden ze een aantal verkopen. Je kent het wel. Vrienden, familie, bekenden... Ze bestellen allemaal wat, maar dit zijn geen nieuwe klanten. Ze besloten om te starten met Social Advertising. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het opzetten van een strategie die écht bij hun past. En het resultaat mocht er zijn...

Drie maanden later hebben ze besloten hun baan op te zeggen en zes maanden later hebben ze een tweede, fysieke winkel geopend! In deze deze periode van 6 maanden hebben we 500.000+ unieke mensen bereikt en 1.500+ verkopen gerealiseerd. Elke geïnvesteerde euro hebben ze 5,7 keer terugverdiend! Dit is het resultaat van een super effectieve Social Advertising strategie.

Social Advertising zorgt aan de lopende band voor nieuwe klanten, welke naar loop van tijd 'fans' worden. Door uit te besteden aan Bluema, hebben ze de tijd om zich volledig te focussen op dat gene wat ze écht leuk vinden en hoeven ze zich verder geen zorgen te maken!

Start met een gratis strategiegesprek

Ik wil graag zeker weten dat we een match zijn. Daarom start ik elke samenwerking eerst met een gratis strategiegesprek.

  • Ben jij een ondernemer met een wil om te groeien?
  • Heb jij een product of dienst die schaalbaar is?
  • Geloof jij in de impact die je product of dienst kan maken bij je klanten?
  • Zie jij de waarde in van vrijheid en de uitbesteden van specialistisch werk?
  • Ben je bereid om te investeren in je onderneming?

Vraag dan vandaag nog je gratis strategiegesprek aan!

Wat kost uitbesteden aan Bluema?

Ik werk met een vast maandbedrag (vanaf €375,- per maand) voor het uitbesteden van je Social Advertising strategie. Geen opstartkosten of andere addertjes onder het gras. 

Dit bedrag is per situatie verschillend, omdat ik eerst moet bepalen hoever ik ga met je strategie en hoeveel advertentiecampagnes er nodig zijn. Dit bespreek ik met je tijdens een gratis strategiegesprek.

Uitbesteden aan Bluema is in ieder geval goedkoper dan:

  1. Zelf budget weggooien door het promoten van berichten
  2. Een goede marketeer in dienst nemen
  3. Een dure freelancer inhuren

Omzet meer dan verdubbeld

Nicky Dorfel is in 2012 begonnen met het opduiken van golfballen en deze in de Benelux verkopen via zijn webshop. Eerst maakte hij alleen maar gebruik van een SEO-strategie en advertenties binnen Google. Op veel relevante zoekwoorden heeft hij een hoge positie in Google. 

Toch had hij het gevoel dat er meer te bereiken was. En hij had gelijk... Februari 2020 zijn we begonnen met het inzetten van een gepersonaliseerde Social Advertising strategie. Al snel bleek dat er heel veel golfers waren die hem nog niet kende (een onbenutte kans)...

Voor Nicky heb ik in drie maanden 400.000+ unieke mensen bereikt, waar hij 700+ nieuwe klanten aan over heeft gehouden. En dit met een ROI van 9,2! Elk van deze tevreden klanten zal opnieuw blijven bestellen. Keer op keer.

Het resultaat hiervan is dat hij in juni 2020 al meer omzet gedraaid heeft gedraaid dan in het hele jaar 2019... En dan moest het hoogseizoen van juli/augustus nog komen! Ook dat is het resultaat van een super effectieve Social Advertising strategie.

Hoe ik te werk gaan

Gratis

strategiegesprek

Tijdens dit gesprek praten we over jouw onderneming en de mogelijkheid die Social Advertising voor jou bieden.

Strategie

opzetten

De speerpunten van het strategiegesprek verwerk ik tot een converterende funnel om samen te gaan knallen op Social Media.

Uitvoeren &

Testen

Ik zet de funnel in werking en begin met de eerste fase van de strategie: testen. Tijdens deze fase verken ik zo veel mogelijk opties.

Analyseren &

Optimaliseren

Ik hou alles nauwlettend in de gaten en optimaliseer de advertenties constant. Als ik zie dat het beter kan dan ga ik er gewoon voor!

Uitbreiden &

Opschalen

Wanneer een advertentiecampagne succes is, breidt ik uit en schaal ik deze op. Zo wordt hij nog succesvoller en kun jij razendsnel groeien!

"Super goed geholpen"
Bluema adverteert lokaal voor mij en ik ben erg zeer tevreden over. Ze hebben me super goed geholpen en je verdient je investering echt meervoudig terug!


Kevin Bollebakker - Bollebakker ICT

"Een bedrijf met kennis"
Bluema heeft ons geholpen van A tot Z in het proces van nieuwe leden winnen voor onze sportschool. Door de duidelijke en eerlijke communicatie wisten we altijd waar we aan toe waren.

Adrie - CrossFit NulDertien

"Ik kan het bijna niet meer aan"
Ik heb zoveel lead aanvragen dat ik het bijna niet meer aan kan. Het klinkt als klagen dit, maar eigenlijk is het echt een luxe om te kunnen kiezen welke projecten ik wil aannemen. Vooral zo door blijven gaan!

Kasper Smid - Smid Interieurbouw

Veelgestelde vragen Social Advertising

Ik adverteer al op Facebook/Instagram. Waarom zou ik voor jullie moeten kiezen?

Ten eerste is het goed dat je al gebruikt maakt van de kansen die Facebook en Instagram bieden! Maar... Misschien liggen er juist nog wel hele mooie kansen optimalisatie. Met Bluema zet ik namelijk een gepersonaliseerde sales funnel op, die jouw potentiële klanten de volledige 'customer journey' laten doorlopen. In een persoonlijke strategiesessie kan ik kijken wat er goed gaat en wat er eventueel beter kan.

Ik zit in de Business-to-Business. Werkt Social Advertising dan wel voor mij?

90% Van alle mensen maakt gebruik van Facebook en/of Instagram, waarvan 2/3de er zelfs dagelijks gebruik van maakt. Bedrijfseigenaren en andere Business-to-Business mensen zijn ook onderdeel van deze groep. Ook deze mensen kun je dus gewoon bereiken via Social Advertising!

Waarom is een strategiesessie gratis?

Ik wil graag eerst kennis maken met iemand, voordat ik er mee in zee ga. Het is namelijk erg belangrijk dat we een match zijn en dat ik ook geloof in jouw product/dienst. Een strategiesessie is bedoeld als start van een vruchtbare relatie, waardoor ik hier geen kosten voor reken.

Zit ik ergens aan vast na een gratis strategiegesprek?

Tijdens een strategiegesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of we een match zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan scheiden onze wegen weer. Wanneer we wel een match zijn, zet ik een voorstel op papier. Pas wanneer je daarmee akkoord gaat, starten we met een samenwerking. Na een gratis strategiegesprek ben je dus helemaal niks verplicht en zit je helemaal nergens aan vast. Geen zorgen!

Wat kost dat nou om Facebook/Instagram Adverteren uit te besteden?

Elke onderneming is anders... Elke klant heeft andere wensen, waardoor onze diensten altijd maatwerk zijn. Waar je jezelf geen zorgen over hoeft te maken, is dat er addertjes onder het gras zitten. Ik werk zonder opstartkosten en met een vast maandbedrag, omdat ik geloof in een vruchtbare samenwerking. Na een strategiegesprek bereken ik maandelijks bedrag voor het creëren van de beste advertenties, het bereiken van de beste doelgroepen, het opzetten van de beste campagnes en daarnaast alles monitoren, optimaliseren en uitbreiden. Dit zet ik vervolgens op papier in een voorstel.

Kan ik niet beter een marketeer in dienst nemen?

Het is erg lastig om een goede marketeer te vinden. Vaak hebben ze veel algemene kennis over online marketing maar zijn ze niet gespecialiseerd in een vakgebied, zoals Social Advertising. Bij Bluema heb je een eigen Social Advertising specialist voor een fractie van de kosten van een eigen marketeer. Daarnaast weet je zeker dat een persoonlijke Advertentie Manager zich buigt over jouw Social Advertising en je elke geïnvesteerde euro meervoudig terugverdient.

Kan ik ook bij jullie kantoor langskomen?

Dat kan zeker! Over het algemeen ben ik altijd aanwezig tijdens kantooruren, maar om teleurstelling te voorkomen kun je het beste vooraf even bellen of mailen. Dan zorg ik dat de koffie klaar staat!

Start met een gratis strategiegesprek

Ben jij er klaar voor om razendsnel te groeien met je onderneming? Vraag dan een gratis strategie gesprek aan, zodat we samen de mogelijkheden van Social Advertising voor jouw onderneming kunnen bespreken!

arrow_drop_up arrow_drop_down